Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджи Мадън посрещнаха второто си дете. За появата на малкото чудо 51-годишната актриса сподели в Instagram:

"Благословени и развълнувани сме да обявим раждането на нашия Син, кардинал Мадън. Той е страхотен и всички сме толкова щастливи, че е тук! За безопасността и поверителността на децата няма да публикуваме никакви снимки, но той е наистина сладък. Чувстваме се толкова благословени и благодарни. Изпращаме много любов от нашето семейство на вашето! Най-добри пожелания и добър следобед!!" 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Камерън Диас и Бенджи Мадън започнаха да се срещат през 2014 г., а през 2015 г. официално станаха съпруг и съпруга. Няколко години по-късно, в началото на 2020 г., двойката обяви раждането на първата си дъщеря Радикс, която е от сурогатна майка.

Актрисата не е крила, че винаги е имала затруднения със зачеването на дете, дори е споделяла, че е преминала през няколко курса на хормонална терапия, за да забременее чрез инвитро, но всички тези опити са се оказали неуспешни.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Важното е, че днес къщата е пълна, а предизвикателствата са зад гърба. Поздравяваме родителите за благата вест и желаем на семейството споделеност, топлина и любов.