Здравейте, мили хора!

Пишем това писмо с натъжали от болка сърца! Най-трудното нещо е да си безсилен да помогнеш на детето си, но вярваме, че с вашата помощ ще успеем!

Ще ви разкажем нашата история.

Млад баща на 2-годишно детенце се нуждае от помощ

Ние сме родители на едно прекрасно 11-годишно момиченце Рая. За наше огромно нещастие през месец февруари, при преглед от личен лекар беше забелязана подутина в областта на небцето. И от този момент за нас започна ада!

Беше приета в болница и бяха назначени изследвания за установяване пудутината (вкл. и бе взета биопсия), която за съжаление установи много рядък и агресивен тумор на меките тъкани (рабдомиосарком).Тъй като болестта е изсключително рядка (3 на 1 000 0000 деца) се наложи да потърсим СПЕШНО помощ в Турция. И така без да губим време заминахме.

Там направиха всички необходими изследвания, които за наше огромно съжаление потвърдиха диагнозата. Оказа се, че болестта се развива изключително бързо, буквално с дни .Освен необходимите изследвания, направиха ЯМР и ПЕТ скенер, които установиха метастази в областа на шията. От Турската клиника назначиха 4 курса СПЕШНА химиотерапия. Към момента са направени първите две вливки. Сумата, която е необходима за последващото лечение е АБСОЛЮТНО НЕПОСИЛНА за нашето семейство. Като след приключване на химиотерапията е възможна операция с последваща реконструкция на меките тъкани и последваща лъчетерапия.

Спасиха бебето на бременна жена, починала от задавяне

СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ. ЗА НАС Е ВАЖЕН ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ, ДАРЕН ОТ ВАС И ВИ БЛАГОДАРИМ БЕЗКРАЙНО ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪПРИЧАСТНОСТТА. ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ПОСТИГНЕМ ЧУДОТО РАЯ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА! 

enlightened Можете да подкрепите Рая >>> ТУК