Колко сбъднатост носи екипът на Ин витро клиниката на болница "Селена" можем да илюстрираме с живота в Клиниката по акушерство и гинекология за 24 часа:

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

 Две двойки близнаци, заченати ин витро, се родиха през последното денонощие. Още едно момиченце, дойде днес на обяд и сбъдната мечтата за родителство на семейството си  Една двойка близнаци, започнали пътя си в Ин витро клиниката и родени преди 4 дни, изписахме от болницата в днешния ден. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Когато усилията на репродуктивните специалисти и ембриолозите са обединени от една обща цел - да сбъдват мечтите на пациентите, домовете са пълни с детски смях и радост.

Eто какво написа д-р Даниел Ставрев в своята Фейсбук страница:

,,Три бебенца проплакаха в ръцете ми днес. Двойка близнаци - момиченце и момченце и още едно момиченце, заченати благодарение на огромната смелост на семействата им и съвместните ни усилия с екипа от Ин витро клиниката на болница "Селена".  

КАЛКУЛАТОР ЗА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ НА БЕБЕТО

Още едно бебенце, този път спонтанно заченато, е на път да се появи до края на деня.  Да сбъдваш мечти и да създаваш живот - това е удовлетворението в края на дългите работни дни!’’

Източник и снимка: АГ Селена, Фейсбук