Преди броени часове споделихме с вас вълнуваща новина за семейството на Мила Савова и Сами Хосни. Двамата вече са родители и на момиченце. Да, прекрасният Тарек е батко на бебе Сорая. В Instagram щастливата майка публикува стоплящи сърцето кадри, към които написа:

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

"На 17.03.2024г., в 18:15 вечерта, светът стана свидетел на нова ера в кралството Хоссни. С гордост ви представяме най-новия член на нашето вълшебно царство - Принцеса Сорая Сами Хоссни. Със своите 3,130кг и дължина от 50 см, тя не само ни пленява със своята красота, но и обещава да внесе нови надежди и радости в нашите животи.

Пътят към нейното пристигане бе изпълнен с очакване и вълнение, а нейното идване - бележит момент, пишещ история в дневниците на нашето кралство. Сорая, която буквално означава “блестяща звезда” на арабски, вече свети ярко на нашето небе, осветявайки пътеките с нежния си блясък.

Докато се радваме на добавянето на още един член към нашето любящо семейство, нека не забравяме - приключенията тепърва започват. И кой знае? Може би един ден тази малка принцеса ще вземе щафетата, за да води кралството към нови върхове.

До тогава, нашият път напред е осветен от две малки звезди, които ни напомнят за безкрайните възможности на любовта, надеждата и семейството.

Забавни кадри на новородени, които ще ви усмихнат

С любов и вълнение, от “Ръката на краля” - към още много глави, които предстои да напишем заедно в нашата кралска сага."