Здравейте, близки, приятели, познати и непознати, известни и неизвестни хора с отворени сърца за помощ!

Казвам се Валентина. На 49 г. - майка на две прекрасни деца.

Две двойки близнаци, заченати инвитро, са проплакали в Пловдив

Обръщам се към Вас с огромен зов за помощ. Когато човек е здрав, мисли, че светът е в краката му, но когато болестите ни връхлитат, се радваме и на дребните неща...

От 26 години живея с три автоимунни заболявания, като най-тежката диагноза е Множествена Склероза.

Теодор, едва 6-годишен, спешно се нуждае от помощ

Въпреки лечението и огромните дози кортикостероиди болестта прогресира. До преди 5 г. бях енергичен, позитивен, постоянно движещ се човек, а в момента без придружител не излизам навън и всеки ден се губят елементарните човешки дейности.

Затова сега имам нужда от Вашата подкрепа за трансплантация на стволови клетки в клиника в гр .Москва, но сумата от 50 000€ е непосилна за мен и моето семейство.

Аз вярвам, че Заедно ще УСПЕЕМ!

Парите за операцията на Боги са събрани

Огромно благодаря на всеки, който ще отдели време и ресурси да премина през убийствения лабиринт, който животът ми е отредил.

Синовете ѝ също се обръщат с молба за помощ: "Майка ми има множествена склероза и още три автоимунни заболявания, които не ѝ позволяват да живее нормално. Цял живот гледаме как страда заради тази ужасна болест, пораснахме прекалено рано, за да помагаме, да не сме в тежест… Дори и най-малкият шанс за по-добро бъдеще дава надежда. Надежда, че ще имаме майка, която след някоя друга година да може да тича след своите внуци. Е, появи се шанс за подобрение на състоянието ѝ в чужбина, чрез вливане на стволови клетки в болница в Москва. Процесът и лечението ще бъде дълго и тежко, но сме длъжни да опитаме всичко. Всеки принос е от значение и ще бъде сърдечно оценен!"

Банка: Уникредит булбанк
IBAN: BG87UNCR70001525651558
REVOLUT: @valentnndj 
PayPal : @valentnndj

enlightened Можете да подкрепите Валентина и >>> ТУК