Наближават най-светлите празници – любими на малки и големи, защото са символ на любовта, добротворството, вярата и времето за семейството. Колкото повече скъсяваме дистанцията до Коледа, толкова повече ни гъделичка вълнението от предстоящите емоции
Хм… да, да, към специалните мигове със сигурност принадлежи и отварянето на подаръците. Радостта в очите на децата изпълва сърцата на мама и тати с безмерно щастие. Именно затова ние – родителите, отделяме време да изберем изненади, които ще се харесат на мъниците. 

Забравете за напрегнатия график, стреса и безпокойството

Говорейки за време, този така ценен ресурс, досещате се, че мисията, включваща украса, подготовка, работа, ежедневни ангажименти и шопинг – всичко в едно, е трудна задача в забързаното ежедневие.
Решение обаче има Lidl всяка година помага на своите потребители да се подготвят за празниците по най-лесния, практичен и удобен начин, чрез прецизна предварителна селекция и оптимално отношение качество-цена на продуктите (музика за ушите на мама). 


И тази година няма да е изключение, нещо повече – мотото на коледната им кампания е ,,Отпусни се, Коледа е!”. С други думи – възможно е да набавим подаръците за децата в лицето на качествени играчки на оптимални цени, докато слагаме в количката коледната декорация и продуктите за вкусотиите от менюто на трапезата. 
Този приятен сценарий се осъществява след работа или на една разходка разстояние до най-близкия Lidl, съчетавайки полезното, приятното, необходимото – бързо и удобно. А после казват, че нямало пълно щастие! 

Имате ли вече списък с идеи за детските играчки? 

В Lidl ви очакват образователни игри, интерактивни, дървени и Монтесори играчки, детски книжки, както и best seller-ите на веригата, предпочитани от родителите - детска кухня или магазин ,,Плод и зеленчук” (тази година изгряват с допълнителни аксесоари и на изключителнa цена). А от идната седмица може да намерите и нещо доста интересно - ветеринарен кабинет за деца и къща за кукли. 
Ние не сме изненадани, че детската кухня е сред любимците на цялото семейство – тя е подходяща и за момченца, и за момиченца. Ангажира вниманието на децата с любопитни занимания, допринасяйки за време без екрани
Кухнята идва в нова, усъвършенствана интерактивна версия – със светлинни и звукови ефекти, три степени за регулиране на височината, както и готварски принадлежности за малчуганите: домакински уреди, престилка, ръкавици, кърпа. Благодарение на игрите с кухнята децата ще стимулират въображението и сетивата си, развивайки отлични двигателни умения, логическо мислене и комуникация


Детската кухня е част от марката на Lidl  за играчки Playtive Junior. Дори свръхвзискателните родители ще бъдат силно впечатлени от селекцията за малчуганите – играчки, изработени от естествена дървесина, гарантираща  дълъг живот, устойчивост и не на последно място – безопасност (БЕЗ наличие на химикали и токсични материали, отговарят на най-високите стандарти за качество и имат сертификат FSC).
Playtive Junior  включва още богат избор от предложения от тази седмица: дървени влакове, пъзели, дървени комплекти за готвене  - плодове и зеленчуци с ножче и дъска за рязане, торта за рожден ден със свещички, пица, чашки и чайник за чаено парти, продукти за приготвяне на сутрешна закуска и какво ли още не

 

Пожелаваме ви незабравими празници, уют, топлина и много сгушени мигове. Останалото ще откриете в Lidl.