Радио Романтика и първата денонощна детска поликлиника в София „Вела“ стартират конкурс за най-забавна снимка в рамките на радиокампанията „Децата са щастие”. Изпратете най-веселата снимка на вашите деца, племенници, внуци или на цялото семейство до 6 март 2012 г. на e-mail decata@romantikafm.com и може да спечелите семейна екскурзия на стойност 1000 лева до желана дестинация.

Един от участниците ще спечели и специална награда от сп. „9 месеца“ – безплатен едногодишен абонамент за онлайн изданието.



„Децата са щастие” е кампания на радио „Романтика“ с подкрепата на денонощната детска поликлиника „Вела” с послание за повече деца в българското семейство. Партньор на кампанията е Клуб на многодетните родители „Пълна къща” към Асоциация „Родители”. Семействата, които се включват в кампанията, са от различни краища на страната, имат различни професии, но ги обединява увереността, че са открили истинското щастие. „Когато сърцето на един родител е голямо и иска да бъде изпълнено с обич и да дава обич, тогава най-естественото нещо е той да има много деца”, споделя Драга Сапаревска – майка на три деца и участничка в кампанията.

Всички снимки от кампанията ще бъдат поместени на сайта на радио „Романтика“ – www.romantikafm.com, във фейсбук групата на радиото и в профила на „Децата са щастие“.


Снимка: Драга Сапаревска