Лятото е все по-близо. Мама и тати вече плануват тазгодишните приключения. Море, планина, язовир, тук, в България, или пък някъде навън, в чужбина... възможностите са безкрайни. Знаем добре, че за подобни вълнуващи пътувания нещо ново в гардероба никога не е излишно, дори е задължително. Съгласни сте, нали? 

Е, мили родители, специално за вас и вашата предстояща лятна ваканция, подбрахме някои бюджетни предложения, с които да внесете свежест, лекота и слънце във вашия гардероб. Да започваме. 

Гащеризон с щампа и шапка - 2 части (45,99 лв.)

Не можем да не стартираме с модна находка за малчо. Този страхотен гащеризон спечели вниманието ни за отрицателно време. Сякаш лятото е съхранено в него. Свеж, жълт и с прекрасни макове, които топлят и създават вълшебно настроение. Сигурни сме, че всяка малка принцеса би изглеждала чудесно. И като допълниение към сладката визия, а и за да предпази детето от горещите часове на деня, към гащериозна е включена и шапка. Приказен тоалет за много летни игри. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>


 

Сламена шапка Classic (39,99 лв.)

И щом споменахме шапка, хайде да подарим една и на татко. За разходки по плажа или за дълги обиколки в града. Когато навън е топло, шапката е аксесоар, който се превръща в наш най-верен приятел. Създава комфорт, дарява визията със стил и най-вече - пази татко от силното слънце. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>> 

Цял бански с отвор на гърбаv (36,99 лв.)

А сега да обърнем внимание и на мама. Ако обича спортните предложения и комфортът е нейн основен критерий за избор на дрехи, вероятно ще хареса нашето предложение. Спортният бански в черен цвят и с розов акцент е удобен за излежаване на плажа под топлите слънчеви лъчи, а също и за плуване в морето. Интересният отвор на гърба лично на нас страшно много ни допадна. Харесахме го силно и нямаше как да не попадне в нашата селекция. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>> 


Бански с фигурална шарка - 2 части (43,99 лв.)

Ех, че сладко предложение. Да си признаем, май се нарежда сред любимите ни. Цветен, с дъх на лято, слънце, море и игри. Всяко малко момиченце ще се влюби в него, нали? 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>> 

Плувни шорти с връзка (47,99 лв.)

Разбира се, не можем да пропуснем и малките господа. Влюбихме се в тези шорти с акули. Покажете ги на вашето дете и ще видите как бързо ще бъдат оценени високо и от него. Удобни, с връзки, в морски цвят и с чудесни картинки. Със самочувствие, комфорт и настроение, малчуанът ще играе в пясъка и ще плиска весло и шумно в морските вълни. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>> 

Кецове Tenisi Chuck Taylor AS Core (42,99 лв.)

За да бъдат подготвени за дълги летни разходки, децата задължително трябва да имат удобни обувки. Не знаем заради цвета или друго, но тези кецове ни станаха любими. Ако имате дете, не губете време - избрете и поръчайте правилния номер още сега. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>> 

 

Риза със свободна кройка и връзка (43,99 лв.)

Модно, стилно, леко и удобно, чудесно предложение за самочувствието и доброто настроение на мама. Невероятен принт, любим цвят, ефирност, нежност и свобода. Какво повече е нужно?

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Панталон с тиранти (35,99 лв.)

А ето и нещо елегантно за малките младежи, на които това лято им предстои да са важна част от някое специално парти. Този панталон с тиранти се съчетава перфектно с разнообразие от цветове, с дълги или къси ръкави. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>