Изгодните предложения са винаги на почит. За малко пари да си купиш много - възможно е. Мили мами, знаем, че най-важно за вас е усмивката да не слиза от лицето на вашето дете. А какво най-често прави малчо щастлив? Да, нямам съмнение, това са играчките. Те са ключови за развитието на детето, задължителна част от неговото ежедневие и начин то да се научи. Играчките развиват различни умения в мъника, помагат му да открива нови и нови неща за света, показват му цветовете, формите, растенията, животните, взаимодействията, реакциите, числата, времето, природата, въобще всичко, което ни заобикаля. Чрез играчките децата го откриват и опознават. А това ги обогатява и развива. Днес сме събрали за вас и вашето дете 7 креативни играчки на цени, забележете, под 30 лева. Няма да губим повече време, споделяме ви нашите предложения сега: 

Цветен сортер (29,00 лв.)

Семпло и практично, с дървени елементи и образователен характер. Малчо ще сортира, ще се забавлява, а едновременно с това и ще научи - цветовете, плодовете и какво ли още не. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Приказен пъзел "Болен здрав носи" (23,00 лв.)

Любимата приказка оживява под формата на креативен пъзел. Избрахме го, защото с него четенето придобива образ, а думите се превръщат в картинки. Докато малчо намества отделните парченца, приказката ще се разгърне пред неговите очи, ще го вдъхнови и насърчи да търси, открива, опознава и намира. Обичаме различните пъзели, а този несъмнено спечели нашето доверие. Не можем да скрием, че сме възхитени и от чудните илюстрации, дело на Пламена Недялкова. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Мемори игра "Форми и цветове" (18,00 лв.)

Дървени жетончета, а върху тях разноцветни формички. Могат да се сортират, броят и назовават. А могат да забавляват малчо у дома, приемайки ролята на игра за памет. Дървените жетончета се обръщат с лицето надолу. И започват да се отварят едно по едно, остават с лицето нагоре само тогава, когато последвателно са разкрити две еднакви формички. Играта тренира паметта и насърчава логическото мислене. Спечели ни не само с визия, но и със своя замисъл. Креативно и полезно, създадено с вдъхновение и идея.

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Магнитна азбука (24,00 лв.)

Весела и цветна, магнтина и полезна, тази забавна азбука има цели 30 усмихнати личица. Те ще представят на малчугана нашата азбука и ще му помогнат да овладее безброй нови думички. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Обучителен пъзел "Пеперуда" (27,00 лв.)

Пъзелите са ни слабост. Причините са много. Но нека ги оставим настрана. На фокус е сега нещо много любопитно и иновативно, поне за нас. Този впечатляващ пъзел се състои от 10 части и представя етапите на метаморфоза на красивата пеперуда. Впечатлени сме, това е. Присъствието на този пъзел тук, сметнахме за задължително. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Дървена играчка "Зъбни колела" (23,00 лв.)

Играта представлява мрежеста дървена основа и 10 дървени зъбни колела с различни размери и цветове. Те могат да се подредят върху основата по безброй начини, така че да се получи забавен механизъм. За децата е цяло вълшебство, когато със завъртането на едно зъбчато колело, се задвижи цялата система и механизмът заработи. Усмивките са широки, любопитството - безкрайно, а щастливите очи на малчо са най-голямата награда.

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>

Емоции - комплект (25,00 лв.)

Толкова сладки и интересни, спечелиха ни веднага със своя весел вид. Маймунките ще научат децата да разпознават различните емцоии, да ги назовават, да развиват емоционалната си интелигентност и да дават воля на чувствата си.

ПАЗАРУВАЙ ТУК>>>