Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 - Мадлен Радуканова стана майка в първите дни на януари.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Ето че дойде време и за погачата на малката принцеса. Само преди ден, в Instagram, златното момиче публикува снимки от погачата на бебе Карина. Сред прекрасна украса в преобладаващ розов цвят и заобиколена от най-любимите хора на мама, малката Карина бе орисана с безброй красиви пожелания: "Погачата на малката ни принцеса Карина. Благодарим на всички орисници за прекрасните пожелания. Обичаме ви" написа развълнуваната майка. 

Макар да не са минали дори два месеца след раждането, Мадлен вече е в отлична форма и това се вижда ясно от споделените кадри. 

„Когато забременях, бях 55 кг, отидох да раждам - 70 кг, и сега съм 54“, разкри красивата млада майка пред своите последователи. Тя призна също, че в началото на бременността била убедена, че с любимия Божидар Темелков ще си имат момче. „Радвам се повече, че си имаме прекрасно момиченце първо. Второто ще е момче“.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

Скоро тричленното семейство ще напусне София и ще се премести в Сливен - родния град на таткото„Работата на Божидар е там, моята вече е да се грижа за Карина“, обясни Мадлен.