Добри хора, времето ни е изключително малко, имаме насрочена дата за биопсия на 7-ми февруари, след което ще последват десет лъчетерапии и веднага операция. Всичко това ще се случи в рамките на следващите две седмици с божията благословия и Вашата безценна помощ!!!! Брагодаря Ви от дъното на душата си!!!

Психолог съветва: Не давайте детето на ясла/градина преди 3-годишна възраст

От началото на годината бучката и възпалението, които Павел имаше от вътрешната страна на дясното си бедро, много бързо нарастнаха. Болките му станаха нетърпими. Не можеше да спи. Това ни наведе на мисълта, че не е просто някакво разтягане или възпаление на нерв, мускул или нещо подобно.

След посещение при лекар му беше назначен ЯМР, който при разчитането показа туморно образование с внушителните 167 мм като размер.

Стрестнати от констатацията, поискахме петскенер, но се оказа, че в България, независимо дали по здравна каса или платен прием (който е доста скъп) трябва да се чака ред, поне месец. След което се чака 20 работни дни, за да бъде разчетен. Това ни накара да вземем решение и да отидем да направим петскенер в Истанбул на 1-ви Февруари 2024 г.

Петскенера показа изключително агресивено и бързоразвиващо се злокачествено образование, което е засегнало и бедрената кост.

Добрата новина в случая е, че все още няма разсейки на друго място във вътрешните органи като белите дробове. Препоръката на лекарите е възможно най-скоро да се направи много прецизна и специална биопсия, изискваща болничен престой и анестезия както на туморното образование, така и на засегнатата кост.

SOS! Бактериална вагиноза и бременност

След което да се предприеме минимум десетдневна лъчетерапия, която да бъде последвана от изключително сложна операция направена от онко ортопед в присъствието на сърдечно съдов хирург, заради опасната близост на минаващата главна артерия до туморното образование. Около седмица болничен престой под лекарско наблюдение, и най-вероятно след възстановяване от операцията, химиотерапия.

Сумите за лечението на Павел са непосилни за нас, затова се обръщаме с молба за помощ към Вас. Моля Ви, подкрепете Павел, за да бъде до децата си.

enlightened Подкрепата си за Павел можете да дадете >>> ТУК