Невероятно! Да си родител на 16 здрави дечица и да искаш да имаш още...

40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и разкри за мечтата да има 20 деца, съобщи The Sun.

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Жена ражда деца от 14 години и твърди, че със съпруга и не се пазят. "Ако Бог иска да забременея отново, нека бъде така“, казва многодетната майка. В семейството на Ернандес и нейният 39-годишен съпруг Карлос за момента има 16 деца: шест момчета и десет момичета. Съпрузите избират за всяко дете име, започващо с буквата "К", в чест на бащата на семейството.

Сега Ернандес отново е бременна и скоро семейството ще бъде попълнено с още едно момче. Но бройката все още не задоволява желанията на многодетните родители. Жената призна, че иска да има 20 деца. "Искаме още три момчета, за да е равен броят на дъщерите и синовете – 10 на 10", казва майката.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Издръжката на 16 деца изисква много средства. Съпрузите харчат около 900 долара на седмица за храна - главно за училищни обеди. Ернандес обаче не се тревожи за парите: "Имаме собствена фирма за почистване и така се грижим за децата“.

Източник: https://www.,ovdiv24.bg/