На 1 юни в Южен парк се проведе благотворителна акция "Рисувай с Дани и подай ръка" на Йорданка Янакиева - Дани в подкрепа на кампанията „Повече българчета за България“ на „Тройка на разсъмване“ и фондация "Нашите недоносени деца". Чрез рисуване върху бели хвръчила 1-ви юни се превърна в цветен празник. На място се проведе и традиционният базар на фондация "Нашите недоносени деца". Към събитието се присъедини и Национална асоциация по коневъдство, която предостави две великолепни кончета за забавна разходка на малчуганите.

Голямата поляна в парка се изпълни с много детски смях, а в небето до залез слънце летяха щастливи хвърчила, нарисувани с много любов в подкрепа на най-малките големи герои – недоносените бебета. 

За втора поредна година по повод международният ден на детето се провежда благотворителната акция „Рисувай с Дани и подай ръка“ на Йорданка Янакиева - Дани. Миналата година бе в подкрепа на фондация „Искам бебе“. Дарените средства помогнаха на двойка с репродуктивни проблеми да сбъдне мечтата си за бебе. През месец март тази година те станаха щастливи родители на близнаци.

Мили приятели за нас е удоволствие, с много любов, да ви споделим, че набраната сума от благотворителната акция "Рисувай с Дани и подай ръка" ще подкрепи с 4 105 лв., кампанията "Повече българчета за България" и Фондация "Нашите недоносени деца", от които 2 545 от хвълчила и картини, 1 405 лв. от базарче на фондацията и 155 лв. от кончета на НАК. Средствата от благотворителното събитие ще се използват за закупуване на апаратура за неонатологичните отделения в страната.

Общата сума, която е дарена чрез благотворителността на Дани за 18 месеца е на стойност над 28 000 лв. в подкрепа на различни човешки съдби или както казва тя „Съвсем простичко е - Нашата мисия тук, е да правим Добро!“