Колагенът е любим герои на дамите, опитващи (при това успешно) да съхранят облика на младостта си.

Колагенът е най-разпространеният протеин в цялото човешко тяло, който представлява основна изграждаща компонента на кожата, косата, ноктите, сухожилията, хрущялите и костите. Той съставлява сериозна част от белтъка в тъканите и играе важна роля в поддържането на тяхната структура и еластичност.

Въпреки че колагенът се синтезира непрекъснато от нашия организъм, както се досещате, с възрастта производството му значително намалява.

Все пак защо го намираме за толкова специален?

Главните причини са тук…

Подобрява структурата на косата: Колагенът е ключов компонент на косата и представлява част от нейната структура, предпазва я от накъсване, изтъняване и капсулира сиянието на косъма.

Задържа влагата: Точно така – хидратация в действие! Добре хидратираната коса е по-бляскава и по-гъста.

Подпомага растежа: Достатъчно колаген = здрави и силни космени фоликули, по-бърз растеж на косата.

Предпазва: Косата е изложена на непрекъснатото негативно влияние на факторите от околната среда - слънце, стилизиране, преса, маша и какво ли още не – тук отново на помощ идва колагенът, който я предпазва, дори забавя побеляването, поддържайки здравословната структура на космения фоликул.

Ако отдавна търсите решение за по-гъста, силна и здрава коса, борите се неуспешно с косопада и изтъняването на косъма, но не знаете откъде да започнете, имаме добра новина и кратък наръчник по темата:

Първо – изберете подходяща козметика, която да дава грижа в пълнота от А до Я. Продуктите Parusan помагат за видимо сгъстяване на косата, само след 2—3 месеца редовна употреба и осигуряват цялостна грижа за здрава, гъста и красива коса - от скалпа и фоликулите, чак до върховете.

Второ – припомнете си, че красотата идва отвътре, помогнете на своята да разцъфти със силата на колагена. Вашият избор днес е инвестиция за по-добро утре!