Адам Драйвър започва годината по прекрасен начин – с новината, че ще става баща за втори път!

Актьорът, познат като Кайло Рен от „Междузвездни войни IX – Възходът на Скайуокър“, и съпругата му Джоан Тъкър, очакват второто си дете заедно. Двойката вече отглежда малко момченце, чието име все още не е известно.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Новината за втората бременност на Тъкър беше споделена от Page Six, които публикуваха нейни снимки с наедряло коремче. 

Драйвър и Тъкър се запознават по време на обучението си в колежа „Джулиард“ в Ню Йорк и се женят през 2013 година. Години по-късно те стават родители за първи път, посрещайки момченце, което крият от общественото пространство. Нито един от двамата няма социални мрежи, а детето им все още не е присъствало на светско събитие, нито пък е било заснето от папараци.

Самият Адам Драйвър споделя, че не обича много да бъде в светлината на прожекторите, защото това му пречи да върши работата си по най-добрия начин.

„Моята работа е да съм шпионин – да бъда в публичното пространство и да имам живот и преживявания. Но когато си постоянно на фокус, е малко трудно да постигнеш това“, казва актьорът през 2019 година.

Бебенце, родено под руините в Сирия, е осиновено

След като беше загатнато на няколко пъти, че е станал баща, Драйвър потвърди слуховете в монолога си за Saturday Night Live през 2020 година, когато беше водещ. „Аз съм съпруг. И баща. Точно в тази последователност. Казал съм на сина ми, че той е втори във всичко в моя живот“, каза той пред публиката.

Източник и снимка: https://www.tialoto.bg/