Пиша този пост с огромна болка в сърцето! Вече 14 месеца моето дете се бори и чака за новото си сърце.

Здравейте, мили хора!

Лекари спасиха естествено заченати четиризнаци, делили една плацента

Сега ще ви  разкажа историята на малката и борбена Памела. Всичко започна на 04.05.2023 г, когато дъщеричката ми спря да се храни, започна да повръща и имаше затруднено дишане. По най-бързия начин извикахме линейка и бяхме транспортирани до най-близката болница.

Памела беше в изключително тежко състояние и плачеше от болка. След направените изследвания се установи, че тя има сърдечна недостатъчност. Лекарите ни казаха да очакваме най-лошото.

Умът ми не можеше да го побере. Та нали буквално до вчера си играехме безгрижно и днес…: ”Очаквайте най-лошото”.

Наложи се да я преместят в интензивно отделение, тъй като не можеше да диша и беше интубирана. Чак на следващия ден ни допуснаха да видим детето си. Лекарите ни казаха, че състоянието ѝ е критично и ѝ дават 10% шанс за живот. Трябваше да се действа изключително бързо и ѝ направиха операция за поставяне на временна специална машина т.нар. "Berlin heart". Докато получи ново сърчице. И въпреки всичките прогнози, малкият борец издържа.

9-годишно момче се прибира у дома след 88-дневно лечение на тежка пневмония

С това лечението на малката Памела в Италия се изчерпва. Единственият шанс е трансплантация на ново сърце в Индия.

Памела има нужда от вас, мили хора, от вашата помощ за един нормален детски живот изпълнен с игри. Молим ви се от сърце за помощ да излекуваме дъщеричката ни.

Памела може да подкрепите >>> ТУК