Днес, в предаването “Преди обед”, Деси Стоянова си взе довиждане със зрителите. Дългогодишната водеща използва последното издание на сезона, за да сподели, че е взела решение да се раздели с ролята си на водеща на “Преди обед”. 

Деси Стоянова: Благодаря на всички за подкрепата

С насълзени очи тя започна днешния ефир, искрено развълнувана: 

“След 12 години и близо 3000 ефира на живо затварям тази страница от професионалната си биография. Затварям я по свое собствено решение и с огромна благодарност към всички Вас, зрителите на “Преди обед”, към екипа, с който градихме това уникално преживяване парченце по парченце и, разбира се, към bTV, която направи това приключение възможно. Благодарна съм за възможността да открия и разгърна една страна от себе си, която преди 12 години аз самата не подозирах, че притежавам. Благодарна съм за смеха, за сълзите и за безкрайното забавление. За вълнуващите срещи и вдъхновяващите истории, които преживяхме заедно с Вас, от двете страни на екрана. През тези 12 години децата ми пораснаха, пораснах и аз. Научих много - за себе си, за света, за хората. Вярвам, че станах по-добра - и като човек, и като професионалист.” 

Деси споделя, че взима това важно решение, за да може да отделя повече от времето и енергията си на новата си професионална страст - обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимава от няколко години.

Андрей Арнаудов и Емануела Толева очакват второ дете

В продължение на общо 17 години Десислава Стоянова е част от екипа на Би Ти Ви, посочват от медията. От 2002 до 2007 г. тя е репортер в нюзрума на bTV Новините, където се занимава предимно с политическа журналистика, а някои от документалните филми, които създава за bTV Репортерите, са отличени с престижни отличия. През февруари 2012 г. става водеща на "Преди обед". До днес… 

“9 месеца” желае попътен вятър на Деси в новите приключения. Нека късметът никога не пуска ръката ѝ!