Ако не можеш да си избереш подарък за рождения ден, роди си го! Така изглежда началото на историята на 500-ното бебе, проплакало в Клиниката по акушерство и гинекология към УСБАЛАГ "Селена" тази година.

Синът на Камелия стана на 1 годинка

Симеон се ражда вчера, два дни преди рождения ден на майка си Гергана, в екипа на д-р Катя Телбийска и д-р Жорж Пелев, неонатолога д-р Димитър Пепеланов и ак. Динка Негалова. Симеон е второ дете за Гергана, с която преди две години и половина извървяхме заедно пътя към майчинството за първи път.   

Имунизацията на бъдещата майка защитава новороденото

Втората бременност била по-трудна от първата, разказва младата жена пред екипа на болницата. Преминала през предизвикателства, които преборила заедно с екипа на отделението по Патологична бременност към болница "Селена", Гергана жонглирала между нуждата от спокоен режим заради нероденото си бебе, и отглеждането на малко дете.

35-годишната Ванеса Хъджинс е бременна с първото си дете

Сякаш като реванш за трудностите около бременността, раждането и възстановяването на Гери се случват по-лесно, отколкото си ги спомня с баткото. А утре  - не се съмняваме, тя ще бъде в отлична форма, за да посрещне рождения си ден.