Блага отглежда сама 4-годишната си дъщеричка, след като таткото прави избор да ги изостави. Трудно е. Можем да помогнем по много и различни начини. Споделяме ви историята на семейството, която намерихме във фейсбук страницата Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще.

"Здравейте, Приятели. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Една самотна майка има нужда от подкрепа. Това е мама Блага и нейната 4-годишна дъщеря Яни от София. Мъжът на Блага ги изоставя и жената сама отглежда детето си. Блага страда от множествена склероза и поради тази причина и е невъзможно да работи, а единственият доход, от който се издържат е пенсията на жената.

За нещастие, пенсията ѝ е спряна, поради преиздаване на телк и в момента оцеляват без абсолютно никакви средства. Очаква се чак от септември отново да почне да получава доходи. Дотогава обаче, нямат възможност да си заплащат сметките и наема, имат излязла и сметка за парно изравнителна, която също им е невъзможно да си погасят. 

За още по-зла участ, малката Яни също ходи по доктори, има нужда и от логопед, а без средства не могат да се справят. Детето има тежка кашлица от алергия от влага и мухъл, които са в апартамента в банята и спешно има нужда от ремонт на банята. 

Не могат да си покрият основните нужди за храна, нито за телевизия дори. Бившият ѝ мъж я изоставя, но я завлича с кредити, които сега тя трябва да плаща, на понеже и е много трудно, за част от тях вече е и осъдена. 

Млад баща на 4-годишно момиченце се нуждае от помощ

Отборът ни е помагал на семейството в началото на годината, като тогава осигурихме нуждите им и предоставихме легло, сменихме дограмата, тъй като зимата духаше много през старата.

За семейството търсим детско легло за детето. Яни много обича да гледа детски и един по-голям таблет, ако ви се намира и не го ползвате, може да го подарите за детето. 

900 грама живот - големите победи на бебе Кортеза, родена в 6-ти месец

Може да подкрепите Яни и Блага, чрез сметка: 
BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB 
Основание: Дарение за каузи на Подай ръка - 7 
PayPal: [email protected] 
Всеки, който желае, може да подкрепи семейството лично на място. 

Може да се свържете с екипа ни на 0893/025-067 и колегите ни ще ви съдействат напълно.
За да запазим спокойствието и сигурността на майката и детето, лични данни публично/онлайн не предоставяме. 

Може да дарите храна или друго и в нашия офис: 
София, ул. Българска легия 37 
Понеделник-петък 
10:30-18:00ч. 
Благодарим Ви, Приятели."

Източник и снимка: Facebook Подай ръка\ Заедно за по - добро бъдеще