„Здравейте, мили хора. Ние сме Габриела и Христо.

Заедно сме от 10 години, а от 5 се опитваме да си имаме детенце. За съжаление не ни се получава. Ходили сме къде ли не, докато попаднахме на доктор, който ни даде надеждата да продължим да се борим. Вследствие на няколко операции вече съм с изчерпан ячников резерв и ще съм благодарна, ако някое момиче с златно сърце реши да ми помогне като дари яйцеклетка.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Досега сме се самофинансирали, но за съжаление вече сме изчерпали възможностите си. Ще сме много благодарни, ако решите макар и в тези трудни времена, да ни помогнете.

Бъдете живи и здрави и не се отказвайте от мечтите си.“

След 7-ми инвитро опит - роди се бебе Георги

Габриела и Христо пишат до „Майки за донорството“ с молба за помощ. Фонадацията познава добре силата на жените, които даряват яйцеклетки, силата на хората, които отделят левче или повече, за да помогнат на българско семейство и вярват, че когато сме обединени - всеки със своята лична частица подкрепа - се ражда БЕБЕ. Ето затова от екипа на "Майки за донорството" казват на семейството: "Не се отказвайте от вашата мечта!"

Нашият екип също вярва силно, че Габи и Христо ще усеят щастието от появата на мечтаните две чертички. Знаем - ще бъде скоро. Вярвайте, мило семейство, и се борете - смело, с уверени крачки и вярващи сърца. Чудото ще се случи! 

>>> Ако искате да помогнете като стане донор на яйцеклетки, обадете се или пишете до фондация „Майки за донорството“,  телефони 0888721010 или 0878712128. Те ще ви разкажат всичко, което е нужно да знаете. 

Калина и Ивайло сбъднаха мечтата си за рожба след 12-годишна борба

>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за инвитро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството: IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД , с основание: за Габриела и Христо.

Източник и снимка: Фейсбук Донорството е живот / Майки за донорството