Здравейте, скъпи Дарители! Ще ви разкажа историята на моята дъщеря и ще потърся вашата помощ!

Всичко започна 2022 г. август месец - тогава при рутинен преглед детски педиатър установи че Анелиа има шум в сърцето. Тя е на 4 г., родена на 16.04.19 г. и никога никой лекар преди това не беше чул шума, който има. Според лекарката, която го чу за първи път, не беше нужно да отидем при детски кардиолог, според нея тя щеше да го "израсте".

Добри новини! Детската смъртност у нас е намаляла

За съжаление, половин година след прегледа при нея започнаха да го чуват все повече лекари, решихме да заведем детето на детски кардиолог в град Пловдив, но кардиологът не искаше да ни представи диагноза и ни изпрати в град София при професор доктор Анна Кънева, която установи че Анелиа има частичен атриовентикуларен септален дефект и няма възможност да се лекува.

Единственият начин да се оправи е чрез отворена операция... но когато я попитахме има ли опасност за живота по време на операцията лекарката каза "разбира се, че има, аз не мога да гарантирам, че всичко ще е наред" и не ни поясни почти нищо..

Бебе се роди в междуградски автобус

След прегледа при д-р Кънева започна голямото търсене на специалисти в България и чужбина... Много хора и лекари ни споделиха, че в Турция, град Истанбул, има болница, в която лекарите са много добри и с хубава техника... Успяхме да се свържем с д-р Ходжев, който е анестезиолог в тази и в много други болници. Той ни свърза с Детски кардиолог и хирурзи в Аджибадем Бакъркьой в Истанбул. Заведохме детето на преглед и там, кардиоложката там също ни каза, че няма вариант с лекарства и че трябва да се направи операция и ни дадоха срок, до най-много година след това вече има опасност за живота, тъй като чиста и мръсна кръв се смесват и има възможност от образуване на тромбове/съсиреци...

За съжаление, операцията е прекалено скъпа и ние не можем да се справим сами. За да и бъде направена операцията , трябва да заплатим сумата от 17 450€... Надяваме се чрез тази кампания да успеем да спасим живота на единственото важно нещо за нас, а именно нашето дете!

 Млад мъж се нуждае от помощ, за да продължи живота си

Това е зов за помощ на едни отчаяни и безпомощни родители, борещи се за най-красивото в живота си!

МОЛИМ ВИ помогнете ни без помощта на всички вас добрите хора няма да се справим.

  • Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut: 

https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-anelia

  • Или да се включите в онлайн базара на платформата: 

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share