Здравейте, мили хора! Аз съм Янка и съм жената на Исмаил. С цялото си сърце ви моля да се обединим и да дадем шанс на моя любим човек да се върне отново към живота. Исмаил е на 33 години и е най- слънчевият и позитивен човек, когото познавам. Не само защото е моята любов, а защото всеки, който го познава, знае, че сърцето му е огромно, а добротата му безкрайна. Днес той наистина има нужда от вашата подкрепа и помощ.

Млада майка се нуждае от помощ

На 8.02.2023 г. Исмаил губи съзнание и е закаран по спешност  в болница. След направен скенер на главата се открива оток на мозъка. Следват две пункции на гръбнака и ядрено магнитен резонанс, където се установява,че има хидроцефалия. На 14.02 2023 е направена операция за поставяне на клапа, след което Исмаил изпада в комаДиагнозата е вирусен енцефалит.

Следващите дни са кошмарни, гърчовете постоянни, а лекарите не дават шансове той да оцелее. На 6.03 Исмаил започва да диша самостоятелно и показва какво значи воля за живот. Дните в реанимация също не са леки за него, инфекциите са ежедневие, а борбата му за живот е всяка секунда. От няколко дни има поставен дренаж към белите дробове, както и премахната жлъчка. Въпреки цялото страдание, той успява да стиска с ръка и да плаче, когато чуе  гласовете на любимите си хора!

Стоплящи сърцето кадри показват близостта между братята и сестрите

В България няма надежда за него, но професори от  турската болница Аcibadem ни дават надеждата и затова ви моля от сърце, дори да имате най- малката възможност, да я подарите на Исмаил, за да може той отново да има мечти и да се върне тази усмивка на лицето му. 

IBAN:BG29BPBI79374028413301
Севие Исмаил Ибрям

Може да дарите и в палтформата: https://pavelandreev.bg/