40-годишният топмодел Миранда Кер е станала майка на момченце за четвърти път. Щастливата новина сподели самата тя в Instagram, където написа:

"Много сме щастливи да съобщим за раждането на нашия малък слънчев лъч, Пиер Кер Шпигел. Не можем да бъдем по-развълнувани да посрещнем четвъртия си син в нашето семейство. Чувстваме се толкова благословени."

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

В голямото семейството на Миранда Кер и Еван Шпигел растат три деца: тригодишният Майлс, петгодишният Харт и 12-годишният Флин - син на модела от бившия ѝ съпруг, холивудския актьор Орландо Блум.

За Миранда родителството е сбъдната мечта, неколкократно тя е споделяла, че копнее да бъде майка и за нея семейството е основен приоритет: "Просто обичам да бъда майка и винаги съм искала три момчета, така че съм голяма късметлийка, че имам трима здрави синове"

Кер и Шпигел се запознават през 2014 г. Моделът привлича предприемача, който по това време се интересува предимно от компютри със страстта си към йогата и правилното хранене. Двамата са женени от май 2017 г. 

Д-р Неделя Щонова: Сблъсках се с диагнозата 'Синдром на изчезващия близнак'

Поздравяваме родителите за появата на малкия Пиер и пожелаваме радост и безкрайно щастие на всички у дома.