Д-р Неделя Щонова е сред любимите лица от екрана на много зрители. Сега тя впечатли своите почитатели, показвайки и завидни умения в танцовото риалити DancingStars. 50-годишната д-р Щонова изглежда очарователно - сиеща, щастлива и благодарна. Животът я среща с толкова много истории. От тях тя взима за себе си знание, от което всички ние се нуждаем. За никой не е тайна колко мъдрост, сила и любов има в думите ѝ. Публикациите ѝ в Instagram го доказват: 

"Самоовладяването не е крайна точка, не е крайна дестинация, това е процес. Не е състояние на съвършенство, на завършеност или пристигане - това е благ, ежедневен постоянен растеж, труд, учене и еволюция. Това е отговорност да познаеш себе си и да владееш себе си."

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Д-р Неделя Щонова се радва на дългогодишен брак с бившия главен архитект на Пловдив Валентин Маринов. Двамата имат 20 години разлика във възрастта в негова полза. Красивата им любовна история обаче има и своите тежки моменти. Неделя и съпругът ѝ, за когото това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Въпреки многобройните опити и неугасващата надежда в сърцето, в продължение на 7 години чудото така и не се случвало. 

Дълго време светът на д-р Щонова бил сринат, но куражът ѝ позволил да не се фиксира в проблема, а да продължи напред. Запълвала времето си с много работа - прием на пациенти, писане на статии, предавания в телевизията.

Един ден съвсем изненадващо видяла двете чертички, а радостта се оказала двойна, когато разбрала, че очаква близнаци от съпруга си. Щастието им се оказало краткотрайно, защото в четвъртия месец тя загубила едното бебе, което било момченце: 

"Сблъсках се с диагнозата "Синдром на изчезващия близнак“. Остана дъщеря ни Лили. Всеки ден благодаря на моя доктор и на Бог, че имам поне един живороден оцелял близнак. Лили се роди зодия Близнаци - на 9 юни“, откровена е Щонова.

Ивет Лалова: Да видя как тялото ми се трансформира е смиряващо и красиво

Единствената дъщеричка на лекарката и съпруга ѝ, която вече е красива млада дама, е кръстена с необичайното име Лилия-Сапфира. Лилия на майката на архитекта, а Сапфира на очите на д-р Щонова, които са сини, досущ като скъпоценния камък.

Източник: https://www.varna24.bg/