Здравейте, казвам се Миленка и съм на 49 г.от с.Врачеш, майка съм на 6-годишен син. Син, който е желан и чакан дълги години. Бях най-щастливата майка на света в продължение на три години.

За съжаление след шестмесечно ходене от доктор на доктор и направен ЯМР, на който нищо не видяха, всички казваха я пикочна инфекция, я ендометриоза и какви ли не други диагнози.

Ценно дарение за рискови новородени получи Неонатологията в Търговище

Щастието ми бе помрачено от страшната диагноза рак на яйчника. Никой не е подготвен за такова нещо. Шокът и ужаът бяха неописуеми. Веднага се предприе изключително тежка операция с много кръвозагуба и много засегнати вътрешни органи. Последва много тежък възстановителен период и дойде ред на следващата стъпка. Химиотерапия, с която се надявахме да приключат нещата.

Да, но само за 6 месеца, наложи се още една химиотерапия, която също донесе само кратък успех. Заминах за Турция, бяха ми направени всякакви изследвания и ми предложиха схема с лекарства, които в България ги няма.

Сърчицето на малката Амая угасна - не успя да дочака трансплантацията

Съгласих се, направих 8 вливки химиотерапия и 5 кибер ножа с надеждата, че всичко върви добре, но ефектът от нея беше минимален. Имаше прогрес, докторите изписват лекарства, които в България се отпускат по ЗК, но на мен ми отказват и се налага да се справям сама.

Едното лекарство (таргетна терапия) е за 28 дни и струва 6000лв., а една вливка от имунотерапията на 21 дни е около 7000лв. Досега се справяхме финансово с помоща на роднини, близки, благотворителни каузи и кампании на местно ниво, но за съжаление вече не можем.

В Румъния все повече бременни избират да родят в домовете си

Затова, мили хора, се обръщам към вас за помощ. Помощ от всички вас добри хора. Вярвам, че мога да оздравея и да съм пълноценна майка за моето дете.

Искам отново да мечтая и да се радвам на живота в пълната му прелест. Знам, че сте сила и Бог ще чуе молитвите ми.

Благодаря!

Можете да подкрепи Миленка >>> ТУК