Една от най-известните и обичани народни певици разкри новината, че е в очакване на бебе.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Талантливата Росица Пейчева вече е майка на две пораснали, пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, решението да стане отново майка идва съвсем естествено. 

Певицата вече е в напреднала бременност и признава, че е имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки: "Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца", колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта ѝ към любимия Николай я тласка към това решение

"Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети! Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете! Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико". Безпрекословната,ежедневна помощ,топлите думи и голямата радост,която “чета”в очите на моя съпруг Ники,подкрепата от децата ми,близките ни,си заслужават и ми дават сили!, споделя Роси в своя Фейсбук профил.