Всеки положителен тест за бременност е повод за огромна радост, но когато тестовете за бременност са в края на по-труден път на очакване и борба, щастието е много по-голямо и споделено.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

14 двойки, пациенти на д-р Лилия Димитрова, водещ репродуктивен специалист на ВИТА Инвитро център, получиха блага вест в последните 14 дни. Жените са в началото на своята желана бременност вследствие на асистирана репродукция в центъра: 7 класически инвитро процедури, 5 размразени трансфери на ембриони и 2 вътрематочни инсеминации.

Най-младата от дамите е на 27 години, а най-възрастната: на 39-годишна възраст.

Щастливи сме заради щастието на тези двойки и се надяваме всяка от тях да има успешна бременност, за да прегърнат своите рожби след 9 месеца!

ВИТА Инвитро център използва пълната гама асистирани репродуктивни техники, които да дадат шанс на всяка жена, която изпитва затруднения да има дете, заченато по естествен път.

Центърът е създаден като първия инвитро център, част от структура на многопрофилна болница. Първото бебе, заченато „инвитро“ във ВИТА, се ражда още същата година.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

За изминалите близо 13 години много двойки са намерили емоционална подкрепа и шанс да имат дете благодарение на опитния екип на ВИТА: специалисти по репродуктивни проблеми, ембриолози и акушерки.

Източник: https://invitro.vita.bg/