3 милиона лв. е инвестицията за най-новата локация на кинооператора. 

Синеленд® е най-младата българска киноверига, която стопанисва 6 кинокомплекса и 5 летни кина в страната.  

До края на годината, Синеленд ще открие комплекс с 8 модерни кинозали в Bulgaria Mall в София. 

Инвестиционният план, възлизащ на 3 млн. лв., предвижда обновяването на интериора на залите, като за изграждането им ще бдат използвани естествени и модерни материали, а 700-те луксозни разтегателни кресла ще допринесат за комфорта на зрителите. В техническо отношение Синеленд ще заложат на най-модерната кинопрожекционна техника - Christie, нова генерация софтуерна система, която ще предложи качествено нови услуги на клиентите. Озвучителната система ще бъде последно поколение от продуктовата гама на американския гигант в бранша QSC. Така кинокомплексът ще се превърне в еталон за качество на звук и картина.

За да направят ходенето на кино незабравимо преживяване - Синеленд планират изграждане на суперлуксозна кинозала, която ще може да се използва за частни прожекции, корпоративни събития, гейминг състезания и други дейности. В залата ще се предлага сервиз на отбрани храни и напитки.

Плановете за развитие на новата локация включват: привличането на младата публика; организиране на фестивални прояви, внедряване на модерна програма за лоялни клиенти, провеждане на корпоративни събития и филмови премиери. Мисията на Синеленд е да подчертае социалния елемент при ходенето на кино, в допълнение на качественото забавление. И по този начин да се позиционира като предпочитана локация за премиери на български и чужди кинопродукции.

Откриването на изцяло обновения кинокомплекс в Bulgaria Mall се очаква в края на 2023 година. 

 

За Синеленд: 
СИНЕЛЕНД е верига от киносалони с обекти в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и пет летни кина в Перник, Велико Търново, Китен и Ахтопол. Всички обекти разполагат със съвременна цифрова кинопрожекционна техника, Dolby Digital озвучителна система, сребърен 3D екран и удобни столове.

Повече информация ще намерите тук: https://cineland.bg/ 

Контакт:
Емилиян Тодоров, Маркетинг мениджър, Синеленд,  тел.: 0897 864 712, mail: [email protected]