,,За д-р Бране Лазороски посрещането на новия живот е ежедневие, но днес срещата беше особено вълнуваща, защото първата си глътка въздух пое дъщеричката му Мари. Тя се роди точно в 7:14 часа тази сутрин, в екипа на Д-р Даниел Ставрев, проф. Благовест Пехливанов, д-р Деница Шентова, анестезиолога д-р Драгостин Кренчев, неонатолога Борислав Дренски и ак. Хатидже Идриз'', пишат от АГ Селена във Фейсбук.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Нейната майка Наталия сподели, че първоначално са избрали съвсем друго име и раждането е планувано за след няколко дни. Но след като внезапно получава контракции, операцията е насрочена за първия възможен момент, а той е именно денят на Богородица. Така второто момиченце в семейството на д-р Лазороски идва с името си, на един светъл и голям празник.

Днес е Малка Богородица

Пожелаваме им изобилие от здраве, много детски усмивки и споделени моменти заедно!

И ако някой си помисли, че д-р Лазороски се е отдал на бащинството веднага, само ще кажем, че малко след появата на втората му дъщеричка, той отново се върна в родилна зала, където негова пациентка също раждаше.

Летни моменти с бебето - мама Камелия споделя

През днешния ден до момента посрещнахме общо 15 бебенца. Превес имат момиченцата, които са цели 9, името Мария носят 4 от тях, а едно е кръстено Мария-Матеа. Пожелаваме и на тях прекрасен живот, изпълнен със здраве и много радост и нека Божията майка ги закриля.

Честити да са и всички празнуващи днес! - пожелават от болницата, а ние се присъединяваме към тези думиheart