Мама, тати и бебе на първата си лятна почивка заеднo - истински рай. 

Мама Камелия сияе от щастие до своето съкровище

"Колебаем се дали да почиваме в България, или в чужбина. Вариантите са много, като всеки има своите плюсове и минуси", сподели наскоро татко Цветин. Е, решението е взето, семейството е на море. А мама Камелия зарадва своите последователи с изключително сладък кадър - бебешки крачета и ръчички, показващи се от детска количка, разположена до басейн. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Към очарователния кадър фолкпевицата написа: "Привет на всички плажуващи"

Разбира се, под поста заваляха бързо развълнуваните реакции на нейните фенове. Знаем, че Камелия дълго се бори с мечтата си за ражба и сега, когато бебето е в нейните прегръдки, вълнението е голямо, а благодарността - безкрайна. 

Маги Джанаварова стана майка за първи път

В популярен YouTube канал Камелия разказа: “Лятото ще е работно, естествено ще има и време за почивка. Винаги съм успявала по някакъв начин да ги комбинирам. По отношение на бебето – няма да остане без грижа, няма да остане без моето присъствие. В нощните часове, когато спи, мама ще работи, а когато се събуди – мама ще е до него. Няма да му липсвам, има прекрасни баби, които могат да помогнат през времето, когато аз съм на работа”

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

На всички желаем слънчево лято и нека всяка мечта за бебе се сбъдне! 

Снимки: Instagram kamelia_official