Семейство, благодарим ви за доверието! За това, че се вслушахте в нашите съвети и се оставихте да бъдете водени екипно от колектива на МЦ "Д-р Калчев"! ❤️

"Преди точно година и половина, на първия ми преглед, д-р Калчев ми каза: "След като си приятелка на Мими (прекрасната жена на рецепцията), със сигурност ще те помолим след около година, две да ни пишеш с твоята история с щастлив край" и тогава ми се сториха просто празни приказки, а сега без да са ме помолили, сама реших да разкажа.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

В началото на 2022, след 4 аборта в различна напредналост на бременността (и спонтанни, и по медицински причини) и 2 години борба за второ детенце, се срещнах с д-р Калчев. Той и Цвети ми обещаха, че нещата ще се случат, бяха изключително внимателни в прегледа, отделиха ми толкова време да ми обяснят всичко и да изготвят план за действие.

Последваха различни изследвания и офис хистероскопия (не беше толкова страшно, а аз нямам никаква търпимост към болка) и се установиха различни проблеми, които могат да са причина за загубите и генетичните проблеми до момента. Тогава се включи доц. Михайлова, която ми отдели толкова време и внимание, че се чувствах все едно съм единственият и пациент.

Добре дошла, Белослава - ти си чудо

Последваха нови изследвания и малко след това отново бременност... която този път задържах като резултат от хистероскопията, правилно назначената терапия от Д-р Калчев и Доц. Михайлова.

Бременността беше доста тежка, но всички проблеми се решаваха веднага под зоркото око на екипа от д-р Чучумишев и д-р Жекова от Окръжна Болница. А по време на трудностите получавах помощ и от прекрасната психоложка Михаела Ангелова. И на 07.04.2023, се появи и Калоян...

Д-р Калчев за решенията при липса на успешна бременност

Благодарение на уникалния екип на МЦ д-р Калчев, грижите и любовта, която влагат в работата си! Благодарим ви от цялото си сърце!"

Източник и снимки: Facebook МЦ "Д-р Калчев"