"На 1-ви юли посрещнахме Бари Брус Трейнър на бял свят. Голямо момче, разположено напречно, което дойде с успешно цезарово сечение и най-накрая получих време да бъдем кожа до кожа! Благодарим на всички невероятни лекари и медицински сестри, които се погрижиха толкова много за нас."

КАЛКУЛАТОР ЗА КЪРВНА ГРУПА

Тези думи са част от вълшебните кадри, които певицата Меган Трейнър сподели само преди ден  в личния си профил в Instagram. Малкият Бари е второ дете за 29-годишната мама. Тя и съпругът ѝ – Дарил Сабара вече са родители на Райли, който се роди през февруари 2021 година.

Втората си бременност Меган пази в тайна цели четири месеца. И споделя, че по време на нея се е чувствала много по-различно от първия път. Тя признава, че докато е била бременна с Райли, не спирала да се съмнява дали това е истина. Постоянно е искала да ходи на прегледи, за да бъде уверявана, че в нея наистина расте бебе. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Винаги съм искала четири деца“, споделя пред People известната певица. Дали ще сбъдне тази своя мечта? Ние ѝ го пожелаваме искрено. 

Снимки: Instagram meghantrainor