Загубата на любим човек често е най-силната болка, която изпитваме. Дори в най-мрачните времена обаче, Бог намира начин да ни напомни, че след всяка буря изгрява слънце. 

След успешно инвитро 43-годишна жена забременя естествено

Кортни Хил и съпругът ѝ Браян имали перфектен брак. Те били родители на дъщеря и с нетърпение очаквали съвместния си живот след връщането на Браян от Ирак и Афганистан. 

За съжаление, преди заедно да успеят да видят как дъщеря им израства, Брайън загинал в автомобилна катастрофа. Това разбило света на Кортни на милиони парчета, но тя трябвало да остане силна за дъщеря си. 

Докато Кортни се опитвала да се възстанови от загубата на съпруга си, тя с иненада научила, че е бременна. „Скъпи, ти отново ще ставаш баща“, помислила си жената. 

Тризнаци се раждат с общо тегло малко над 1 килограм и оцеляват

Сега тя била самотна майка, която очаквала ново дете от мъжа на живота си, който вече не бил до нея. Но Кортни била решена да роди бебето и да бъде най-добрата майка

След посещение при лекар Кортни научила нещо, което нямало как да очаква. В утробата ѝ туптели три сърчица. „Челюстта ми падна. Но бях развълнувана да имам още три усмивки, които ми напомнят за него“, казва тя пред CBS Chicago. 

Криси, родена едва 700 грама, вече е на 2 годинки

За съжаление, при многоплодна бременност винаги има рискове и когато Кортни направила нов ултразвук, тя научила ужасна новина. Едно от бебетата не оцеляло. За щастие другите две, Майлс и Харпър, се родили напълно здрави

Грижейки се за децата си, Кортни знаела, че съпругът ѝ се гордее с тях. Тя винаги намирала утеха в мисълта, че той е някъде там и ги наблюдава и пази.

Когато хората я попитат дали бебетата ѝ са близнаци, Кортни винаги отговаря: „Аз ги наричам оцелели тризнаци.“

След редица усложнения 59-годишна жена роди здрави близнаци

Благодарение на помощта на семейството и приятелите си, Кортни е чудесна майка и отглежда трите си деца по най-одбрия начин. Със светъл и нетърпелив поглед гледа в бъдещето тя. 

Източник и снимки: https://svobodnazona.com/