Кака Лара (Лара Златарева), с която неотдавна се радвахме, че е стнала баба, сподели, че е била диагностицирана с рак на гърдата, пишат от offnews.bg. Тя е научила за заболяването преди около месец при рутинен преглед. Битката тепърва предстои, но „приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред“, ще сподели тя в интервю за предаването "Търси се" на bTV.

Д-р Георги Стаменов: Приемайте прегледа за рак на гърдата като нещо задължително

„Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата, която зрителите помнят още от "Милион и едно желание" на БНТ. Дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.

Лара - от Кака... повишена в Баба 

За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков, разкриват от екипа на "Търси се". Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: „Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс“.

В своя инстаграм как Лара написа: ,,Когато си срещнал НАЙ-ДОБРИТЕ, няма страшно! Доц. Седлоев Theophil Sedloev и д-р Спирдонов! Още днес запишете час за преглед, момичета!''.

Източник: offnews.bg/ снимки: Lara Zlatareva, Instagram