Инвитро център Токуда отбелязва 5 години от създаването си, изпълнени с много успехи и сбъднати мечти. За тези пет години центърът успя да се утвърди като един от водещите репродуктивни центрове в България, помагайки на стотици двойки да осъществят мечтата си за дете. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

С голямо удоволствие екипът ще отпразнува рождения ден на 12 юли, сряда, от 15 часа, в центъра - с възнаграждаващи детски усмивки и щастливи родители.

Рожденият ден е повод за радост и гордост за всички репродуктивни специалисти, които всеки ден дават надежда и шанс на много двойки да прегърнат своята рожба.

„Отбелязваме петия рожден ден на нашия център с гордост и удовлетворение от постигнатите резултати. За мен и целия екип от невероятни специалисти няма по-голямо вдъхновение и награда от радостта в очите на пациентите ни при положителния тест за бременност. За нас тези пет години са период на щастие, много сбъднати мечти и голямо израстване. Благодарим за доверието на всички пациенти. Пожелавам им винаги да вярват в мечтите си и никога да не се отказват, а на невероятния ми екип – да съхранят ентусиазма и упоритостта си“, каза д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Инвитро център Токуда.

Лекари от болница Токуда спасиха от парализа дете, неуспешно оперирано в чужбина

Грижата за пациентите и индивидуалният подход към всяка двойка са най-важни в работата на центъра през годините. Висококвалифицираните специалисти използват най-съвременните технологии, лаборатории и оборудване. Като част от многопрофилна болница центърът има мултидисциплинарната подкрепа на специалисти в почти всички направления на медицината от Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. 

Бебе на 19 дни успешно бе транспортирано със Спартан от Варна до УМБАЛ Токуда

Инвитро център Токуда има сключен договор с Центърa за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който дава финансова възможност на повече семейства да осъществят мечтата си за дете. Инвитро центърът извършва дейности и процедури, финансирани и от общински фондове.

Със силна мотивация, всеотдайност и професионализъм Инвитро център Токуда ще продължи смело да допринася за своята кауза - повече двойки с репродуктивни проблеми да прегърнат своето мечтано бебе.