Събота е дне за добри новини! Честито на Маги Джанаварова, която роди своеето първо детенце. Eто какво написа щастливата и чисто нова мама в своя Инстаграм:

Как майката може да определя здравето на детето през целия му живот

Елизабет heart На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена.

Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ Токуда.

Защо първите 4 години от живота на детето са толкова важни

Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет.

Ново: 6 месеца безплатна патронажна грижа за бебетата и още изледвания по Каса

 Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. ♥️ На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна.

 И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално. Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!

Източник и снимки: magidjanavarova