Мили бъдещи и настоящи родители, знаете, че винаги, когато имаме възможност, ви споделяме история за новия живот, чийто финал е щастлив. Ето и поредната такава...

Когато мама и тати са недоспали

,,Зад цифрите на успеваемостта наин витро клиниката към болница "Селена" стоят реални хора и бебета, сбъднали мечтата за семейство'', започват своя разказ от АГ Селена, който продължава така:

Всяка оперативна намеса върху яйчниците влияе на резерва им

,,Едно от тези бебета е Дарин. Дарин, защото е дар и случена надежда. След два спонтанни аборта, среща с много лекари, и купища изследвания, родителите на днешния ни герой дошли в болница "Селена". Тук изминаха последната права в случването на мечтата си за родителство. Още първият ин витро опит завърши с успешна бременност, зад която стои огромен екип на лечебното заведение от ин витро клиниката, отделението по патологична бременност и Д-р Даниел Ставрев.

 

Жена разбира, че е бременна с тризнаци, малко след като губи съпруга си 

Дарин дойде по естествен път на 7.07 в 17.01 ч. с тегло от 3 790 грама и ръст от 52 сантиметра в екипа на д-р Даниел Ставрев, неонатолога д-р Борислав Дренски и ак. Гьонюл Балимезова  И вече си е в къщи, обграден с безкрайна любов и радост.

Да родиш на 45 или когато имаш едно ангелче на небето и двама сина с голяма разлика

Две много ценни неща обаче останаха на съхранение под покрива на болница "Селена" - два ембриона, които чакат да превърнат Дарин в батко и стволовите клетки от пъпната връв на бебето. Защото когато си чакан и мечтан толкова много, застраховката на бъдещето е безценна инвестиция..."