На 6 юли първи рожден ден празнува едно малко чудо, чакано от мама и тати цели 12 години. Мило детенце, ти си цвете, ти си надежда, ти си лъч светлина, ти си радост за сърцето. Нека Господ те закриля и пази. Честит рожден ден, Цветелина! 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Твоята история намерихме във фейсбук страницата Донорството е живот / Майки за донорството. Ето и какво споделят от Фонадацията.  

Мама Тони и тате Цветан са едно от  семействата на “Майки за донорството”, които спечелиха ин витро процедура в инициативата ни с Kia Bulgaria. 

На днешния празник получихме и ние подарък -  писмо до МБАЛ "Надежда"  и Фондация "Майки за Донорството"  от сем. Тошеви. 

Днес, 06.07.2023 в 10:29 се навършва точно една година от рождението на нашата съкровена, сбъдната, чакана повече от 12 години мечта - нашето прекрасно момиче Цветелина. Искаме да изкажем огромната си благодарност на д-р Георги Стаменов, на д-р Стела Чапанова, на д-р Даниел Георгиев, на ак. Надежда Стаменова за вярата, професионализма и непрестанната борба да дойде на бял свят нашето малко чудо.

Във Враца жена ражда две бебенца в домашни условия

Днес ТЯ става на една годинка - година, изпълнена с много трепет и вълнения; година, която не е като никоя досега; година, която промени и осмисли живота ни изцяло. С това писмо също искаме да изкажем огромната си благодарност на Майчицата донор, без която всичкото това, нямаше да бъде реалност. Благодарим и на Вики, и на Мариелка, че бяха до нас в така важния за нас момент - прекрасни сте, момичета. 

След 8-годишна борба за бебе три сърца туптят в утробата на мама

Не на последно място искрено благодарим за грижите и всеотдайността на целия екип на болницата - домът на нашата Надежда и неспираща Вяра, че доброто го има и е точно там, където другите спират, а Вие натискате газта. Бъдете това, което сте. Не спирайте да правите това, което можете най-добре, а именно да създавате живот.

Стефани - чакана и мечтана, родена преждевременно и 29 дни отделена от мама

Благодарим Ви от сърце, мили хора, благодарим Ви, че Ви има.

Бъдете здрави и нека във всеки дом има по едно такова чудо!”

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Пожелаваме на Цвети да бъде здрава и орисана на щастие! Честит празник! 

Източник и снимки: Facebook Донорството е живот / Майки за донорството