След осем години неуспешни опити за зачеване, Беата Биениас и нейният съпруг Пауъл приемат, че вероятно никога няма да имат дете.

Беата страда от поликистозни яйчници, това се оказва голямо предизвикателство и бременността се бави. Имала и наднормено тегло, поради което лекарите я посъветвали да отслабне. Отслабва с цели 30 килограма, но нищо не се променя, бебето така и не идва. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Последния си шанс двойката видяла в инвитро лечението. По време на него лекарите предупредили Беата и Пауъл да са внимателни с интимния живот и да го отложат за известно време, но двамата правят изключение. Това се случва на рождения ден на Беата. Инвитро процедура и естествен опит за бременност съвпадат и изненадата не закъснява.  

Скоро лекарите информират Беата, че е бременна и така щастливото време за двамата влюбени най-накрая идва. Вълнението, което изпитвали в онзи момент бъдещите родители, било огромно. 

Не предполагали какво предстои да научат. На един от пренаталните прегледи ултразвукът показва нещо изумително. Беата носи в утробата си не едно, а три бебета.

„Веднага се обадих на майка ми, след което започнах да плача и казах: „В мен има три“, спомня си емоциите от деня Беата. 

Но и това не било всичко. При по-внимателна проверка се оказа, че само един от ембрионите е имплантиран, което означава, че близнаците са заченати по естествен път. Шокът е голям, изненадата - съвсем неочаквана.

След успешно инвитро 43-годишна жена забременя естествено

„Това е толкова иронично, след като се опитвахме толкова дълго и когато получихме лечението, забременяхме естествено“, споделя майката. 

Въпреки че феноменът на Беата е рядък, той не е съвсем нечуван. Възможно е една жена да забременее по естествен път, докато провежда инвитро лечение. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР 

Всички бебета идват на бял свят съвсем здрави. Беата ража Амелия, Матилда и Борис в 34-та г.с., а след няколко дни, прекарани в болницата, всички заедно се прибират у дома. 

„Уморена съм всяка нощ, но като гледам тези малки личица, сърцето ми се стопля“, разказва Беата. 

Източник: http://informaciq.eu/