Брус Уилис тази година отбеляза Деня на бащата в ролята на горд дядо. Дъщеря му -- Румър Уилис, сподели трогателна серия от снимки, а на една от тях  68-годишният актьор държи първото си внуче на име Луета. Именно този емоционален кадър е пропит с щастието на Уилис, все пак да гушкаш най-новия член в семейството е същинска наслада.

7 съвета за приспиване на бебето, докато сте в движение

Припомняме, че Румър стана майка на Луета на 18 април, а раждането бе в домашни условия. Едва сега обаче виждаме дядо и внучка заедно пред обектива на фотоапарата. "Бащи на старото и новото", написа Румър в Инстаграм към снимките. "Да видя как баща ми държи дъщеря ми днес беше нещо, което ще ценя до края на живота си. Сладостта и любовта му към нея бяха толкова чисти и красиви.

Как родилките да възстановят обичайното си тегло след раждането

Татко, аз съм безкрайно щастлива, че с Лу те имаме до себе си. Благодаря ти, че си най-забавният, най-любящият, най-страхотният татко, за когото едно момиче би могло да мечтае..."

Това прекрасно събитие – появата на внучката на Брус, идва година след като Уилис обяви, че се оттегля от актьорската професия. Той е диагностициран с афазия - заболяване, което засяга езиковия център на мозъка и възпрепятства способността на човек да разбира и изразява речта си. Заради предизвикателствата Уилис взема решение да се оттегли от дългогодишната си кариера.

Моля, не водете детето си на площадката, когато е болно

Въпреки това е въодушевяващо да видим как бившият актьор се възползва максимално от пенсионирането си и ние пожелаваме на него и семейството му щастливи моменти заедно.

✅ Aбонирайте се за YouTube канала на „9 месеца”, където ще откриете всички отминали Уеб предавания

???? Харесайте ни във Facebooк

???? Последвайте ни в Instagram