Предизвикателство за тялото, предизвикателство за психиката, за душата. Няма да ви занимавам с тривиални теми като безсъние, тръшкане, истеричен плач и всякакви други колоритни поведенчески модели, прояви на съзряващите все още детска психика и нервна система.

Ексклузивно кърмене с Яна Данаилова 

Всичко това е неизменна част от израстването.... нейното и моето.  По-скоро си мисля (!)за предизвикателството да възкресим себеусещамето си за жена, а не само за майка! Да пожелаем отново да се чувстваме добре в кожата си толкова силно, че да положим нужните усилия и да възстановим формата си отпреди бременността.

Можем ли да работим с бебе на ръце?

Ако копнеете за промяна, не чакайте идеални условия, за да започнете. Всяко начало прави условията съвършени. Всяко постижение започва с решаването какво да правите.

Захранване на бебето. Разговор с д-р Масларска

Ако наистина искате да промените живота си, то тогава още в самото начало следва да промените своето отношение към себе си.

Променяйте се в добра светлина! Правете това за себе си, не за околните. След година ще съжалявате, че не сте започнали днес. И никога не забравяйте думитв на Джордж Бърнард Шоу, който казва, че Животът не е в тава да търсиш себе си. Животът е в това е да създадеш себе си.