Каква идилия - мама и бебе! На снимката виждаме как мама Камелия храни своето дете с бутилка, пълна с мляко, а текстът гласи: ,,Папкаме".

Наоми Кембъл на 53 години - отново стана майка

Любопитен факт е, че голяма част от родителите започват да говорят в множествено число за бебето си, приобщавайки себе си към всички дейности и способности на мъника. Може би отстрани изглежда странно, но всъщност е напълно нормален период, който постепенно отминава.

Писмо от майка, загубила бебето си, преди то да се роди

Все още не се споменават подробности за детенцето, макар темата за късното родителство да е изключително актуална в България. Факт е, че много двойки страдат от репродуктивни проблеми, някои успяват да се справят чрез инвитро, като понякога се налага и помощта на донорски яйцеклетки и сперматозоиди.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Преди дни 53-годишната Наоми Кембъл обяви, че е станала майка за втори път, като предизвика множество реакции в социалните мрежи. Самата тя написа ,,Никога не е късно да станеш майка‘‘, разбира се, обратната връзка от страна на последователите ѝ и изобщо хората, докоснали се до новината, заема двете крайни позиции -- ,,да, точно така‘‘и ,,твърде късно е, нямаш право‘‘.

На всяка жена, мечтаеща за дете, пожелаваме успех и здарве!

Снимка: Kamelia