Бившата водачка в световната ранглиста Наоми Осака вече е майка на момиче!

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Радостната новина бе съобщена от нейния приятел - популярния американски рапър Cordae, по време на участието му в уестърнския фестивал Calgary Stampede. Оказва се, че щастливото събитие е станало факт преди два дни, а името на новороденото все още не е ясно. Четирикратната носителка на титли от Шлема обяви, че е бременна през януари тази година, и оттогава не е излизала на корта. Все пак бившата №1 разкри, че планира завръщане в Тура на Аустрелиън Оупън 2024, като също така има амбиции да представи Япония на предстоящите Олимпийски игри в Париж

"Сигурна съм, че майчинството ще ме накара да се старая още повече и да давам най-доброто от себе си на корта", сподели Осака в минало интервю.

Лекари спасиха недохранено бебе в тежко състояние

"Искам да завоювам още осем турнира от Големия шлем и да се опитам да спечеля златния медал на Олимпиадата в Париж през 2024 г. Това е една от главните цели при завръщането ми в спорта. Взех си почивка, но все още имам състезателен дух и съм изпълнена с желание да спечеля отново най-важните турнири в тениса."

Детският хирург проф. д-р Красимира Калинова с безплатни прегледи в УМБАЛ Бургас

Поздравяваме Наоми за щастливото събитие и ѝ желаем да постигне с лекота всичките си мечти. 

Източник и снимка: https://tennis.bg/