На 17 и 18 юли т.г. детският хирург проф. д-р Красимира Калинова ще преглежда безплатно в медицинския център на УМБАЛ Бургас - "Св. Николай Чудотворец". Проф. Калинова е познато име в града, защото от 2007-ма година досега е гостуващ специалист в различни лечебни заведения. От близо година тя е консултант и на МЦ "Св. Николай Чудотворец". Това съобщиха от УМБАЛ Бургас.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Прегледите ще се проведат с предварително записан час на тел. 0879545082. Записванията се осъществяват от 10 до 12 ч. в делнични дни.

32 бебенца са проплакали в Мама и аз от началото на откриването ѝ

Проф. д-р Красимира Калинова е специалист по обща и детска хирургия. Тя е ръководител на сектора по детска хирургия в Медицински факултет Стара Загора и републикански консултант по детска хирургия. Специализирала е в Германия и Австрия.

Над 30 родилки всяка година раждат извън болницата

Родителите могат да потърсят консултация при проф. Калинова по повод на: вродени малформации на коремните органи при бебета и малки деца, хернии, проблеми с пикочо-половата система, детска урология, криптохизъм (скрит или „асансьорен тестис"), както и за други хирургични проблеми. Добре е при прегледа да се носи предишна медицинска документация, ако такава е налична, допълват от болницата.

Източник и снимка: https://www.zdrave.net/