Д-р Атанас Цонев, акушер-гонеколог, Варна, всяка седмица ни радва с емоционални кадри, посветени на новия живот, които ни намират в неговия Инстаграм: doktortsonevinsta Е, днешната доза любов е в тройна доза, защото си имаме тризнаци на хоризонта. Ето какво сподели д-р Цонев към чудните кадри:

,,1/62 500. Това е честотата на триплодните бременности. Сиреч, до края на кариерата си няма да имам друга такава жена. Днес е уникален за мен ден. Гери роди, въпреки трудностите, своите 3 здрави бебета.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Този огромен неин успех се дължи на непреклонната й воля, отдаденост и целеустременост. Изпитвам огромно уважение и респект към подобни дела и хора. Благодаря на екипа ни от неонатолози и най-вече др Цветкова, които приеха да се грижат за малките бебоци и направиха всичко възможно да нямам притеснения и да стана свидетел на това чудо.

Проучване сочи, че химикалите в продуктите за лична хигиена водят до преждевременно раждане

Благодаря и на др Димитрова, че ме подкрепя и ми дава възможност да си върша спокойно работата, така както зная и мога. Благодаря на анестезиолога др. Добрева, за която думата “не мога” не съществува. Благодаря и на всички акушерки и санитарки от приемен кабинет до родилна зала, които ежедневно ме търпят и са винаги до мен в трудни моменти! Благодаря и на вас дами, че ви има… Благодаря!''