Джош Дюамел съвсем скоро ще добави още един член към семейството си. 50-годишният актьор очаква първо дете от съпругата си Одра Мари. Новината бе обявена с публикация в социалните мрежи в началото на седмицата, когато бъдещите родители споделиха снимка от сонограма. Черно-белите кадри показват бъдещия наследник на двойката.

До нежния кадър стоят думите: „Бебе Дюамел идва съвсем скоро“. Досега не е ясно точно кога се очаква раждането, както и дали двойката знае пола. Ако трябва да съдим по снимките, Мари е в напреднала бременност и детето трябва да се роди или в края на тази, или в началото на другата година.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Това ще бъде първо дете за 29-годишната Одра, но Дюамел вече е съвсем опитен в ролята на татко. Той и бившата му съпруга, Фърги, споделят грижите за 10-годишния си син Аксел. През март актьорът сподели снимка с момчето, хвалейки се, че то най-накрая е започнало да изпитва интерес към спорта и двамата вече могат да се наслаждават на активни уикенди заедно.

След като Дюамел се жени за Одра Мари миналата есен, източник споделя пред списание People, че той е готов за още деца и винаги е искал да има голямо семейство. „Не се притеснява да го признава, защото се чувства по този начин, още докато Аксел беше малък. Джош обожава да бъде баща“, казва близък до актьора.

Певицата Бони сподели блага вест - стана баба или...?

Миналата година познат на Мари каза пред медиите, че бившата Мис Америка би се радвала да има наследници от Джош и постепенно се опознава с Аксел. „Джош прекарва много време със сина си, но е много внимателен относно чувствата му и затова му отне време докато го запознае с Одра“, казва източникът.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Дюамел и Мари започнаха връзка през 2019 година, а сега е време любовта им да роди най-сладките плодове. Желаем лека бременност на Мари и раждане като по учебник.  

Източник: https://www.tialoto.bg/ 
Снимки: joshduhamel