Гимнастичката Радина Филипова е в трепетно очакване на първото си дете. Щастливата новина разкри самата тя в личния си профил в Instagram. От публикацията научаваме още, че бъдещата мама се е омъжила преди броени дни. Чаровни кадри с бременно коремче и красиви моменти от сватбения ден зарадваха последвателите ѝ. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Ето какво написа спортистката, която бе част от националния ни отбор по художествена гимнастика:  

"Ще си имаме бебе!

Усетих, че е време да споделя с вас това дългоочаквано събитие в дома ни. Днес ще ви разкажа малко и как протича моята бременност, а тепърва ще обсъждаме и всичко, което ви вълнува.

След голямата еуфория, първите 3 месеца прекарах главно в леглото, изчетох цялата поредица на Хари Потър. Велико! Поради честото гадене не можех да готвя, нито да се храня нормално. Най-елементарните ежедневни задачи ми бяха непосилни. Със седмици не отворих Инстаграм и беше съвсем неясно как ще продължа в тази посока.

Кортни Кардашиян: Благодаря на лекарите, че спасиха живота на нашето бебе

Изненадващо за мен този период отмина. Енергията се завърна донякъде, апетитът също, а с тях и желанието ми да бъда отново продуктивна. Попътувахме, започнах да чета много на тема тренировки и хранене по време на бременност, направих и план за действие как да продължа да бъда полезна за вас, за себе си и за малкото човече, растящо в мен.

Сега се намирам някъде след средата на това приключение. Нито розово, нито черно, по-скоро цветно и със сигурност емоционално и несравнимо.

Абонирайте се за канала на 9 МЕСЕЦА в >>> YouTube

Преди броени дни се омъжих. За мъжа мога да пиша безкрай. ???? Благодарна съм всеки ден.

Ще се радвам да споделите интересни моменти от вашата бременност. Преминахте ли през нещо необичайно и как ви се отрази тя? 

Актрисата Дария Симеонова ще става мама за втори път

P.a. Коктейлът от снимката е безалкохолен"

Екипът ни желае леко бременеене на младата гимнастичка. Очакваме с нетърпение появата на малкото чудо. Дали ще е момче или момиче? Вълнуваме се да разберем и това...  

Източник и снимки: Instagram radina__filipova