Кортни Кардашиян претърпя спешна фетална операция, след като получи сериозно усложнение по време на бременността си.

"Като човек, който в миналото е имал три наистина лесни бременности, не бях подготвена за страха да се втурна към спешна операция на плода", пише тя в Instagram, до черно-бяла снимка, на която ръката ѝ държи тази на съпруга ѝ Травис Баркър. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Риалити звездата споделя още: "Не мисля, че някой, който не е преминал през подобна ситуация, може да започне да разбира това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са били бременни."

"Ще бъда завинаги благодарна на моите невероятни лекари за това, че спасиха живота на нашето бебе", изказва своята благодарност бременната Кортни. 

Кардашиян и Баркър, който е барабанист на Blink-182, очакват първото си дете заедно. Тя има и три деца от бившия си Скот Дисик, а Баркър е баща на две деца и доведения баща на едно, от предишна връзка.

"Безкрайно съм благодарна на съпруга ми, който се върна от турне, за да бъде с мен в болницата и да се грижи за мен след това, моята скала". 

Звездата обяви, че е бременна във видеоклип, публикуван в Instagram през юни. По-късно същия месец двойката разкри, че очаква момченце

Актрисата Дария Симеонова ще става мама за втори път

Едва миналата седмица Blink-182 обявиха в социалните мрежи, че "поради неотложен семеен въпрос" Баркър трябва да се "върне у дома в Щатите" и концертите им в Глазгоу, Шотландия, Белфаст, Северна Ирландия и Дъблин, Ирландия, се "отлагат".

"Слава на Бога. Да изляза от болницата с моето момченце в корема ми и в безопасност беше най-голамата благословия", завърши публикацията си Кортни. 

Източник: https://fakti.bg/ 
Снимки: Instagram kourtneykardash