Певицата Кристина Дончева и нейният мъж - лайфстайл блогърът Артьом Анатолиевич-AРТ (който впрочем също се интересува от музика) се оказаха сред любимите звездни семейства на нашите читатели.

Теди от Един за друг: Бременността ми беше много желана, но никак лека

Преди време екипът ни пусна запитване, защото бяхме любопитни да научим кои популярни родители са грабнали сърцата на българските майки и татковци. Точно така, чаровното семейство, което впрочем се представи перфектно в предаването Един за друг, бе фаворитът - без колебание.

Да помогнем на Мими – нека се усмихва отново, сбъдвайки мечтите си

Това не е изненада, любовта им се оказва шеметна, минава през различни трансформации, перипетии и катаклизми, докато двамата не осъзнават, че просто наистина не могат един без друг. Следва годеж, разбира се, отново изпълнение с хиляди емоции + музикална сцена, а  през май 2021 г. се ражда първородният им син Виторио. В своите публикации в социалните мрежи Криси и Арти почти ежедневно дават ясно да се разбере, че за тях семейството е изключителна ценност - нещо, което, за жалост, виждаме и чуваме все по-рядко.

Време пред екрана за бебето - какво не знаят родителите

И двамата са от Бургас - красиви, артистични, музикални, смели и млади, не се сещаме за по-добра комбинация! Ние сме сигурни, че в основата на техните чудни взаимоотношения стоят общата визия за бъдещето, опората, която си дават взаимно, мечтите и детенцето им.

Защо е важно да подготвим тялото си за желаната бременност

Нека продължават да радват своите последователи, бидейки естествени, все така чаровни и откровени пред камерата.

Източник и снимки: https://www.instagram.com/artiom_/