Неделно вдъхновение и мотивация да бъдем по-добри и да помогнем от За Петя и Нийка - всеки ден вкусотийка:

 Ще кажете "Ама, то, цветето е израз на уважение към учителите!!!" Не, драги, израз на уважение към учителите е да възпитаме децата си в ценности. Да ги възпитаме да уважават учителя. Защото, аз плаках, когато разбрах, че любимият ми учител по физика е починал.

Мама Вася: Голямата промяна започва от малкия човек

Онзи ден се срещнах с любимата ми учителка по литература и докато тя се радваше на момичетата, а аз обяснявах, колко много си я обичам и че това е "любимата ми госпожа от Гимназията" пак се разплаках от умиление. А най, ама най-страхотната учителка, госпожа Тасева, която ми беше до 4 клас, не мога да я видя, да не пресека улицата и да не я прегърна със сълзи на очи... Не, защото съм ревала, а защото ги уважавам и обичам.

Майка на 3 деца: Вярвам, че д-р Румен Велев е СЪРЦЕТО на Шейново

Това е уважението. Цветето е цвете! И когато средствата, заделени за цвете се пренасочват към една благородна кауза, то мисля, че си е заслужавал трудът на тези хора и личи, че са ни научили на нещо. Освен на таблицата за уможение! Научили са ни на любов, емпатия и съпричастност.

Музикотерапия за болни деца в Царица Йоанна – ИСУЛ

Нашето училище и тази година се включва в инициативата. За съжаление, отново учебната година за много семейства ще започне различно. Със страх, с белези от преживения ужас, без покрив над главата им... А можем да помогнем.

Гордея се с креативността на Антония! Тя е един прекрасен, мислещ нашироко млад човек! Реши да нарисува букети за учителките ѝ, а паричките, които няма да дадем за закупуването на истински такива ще дарим.

След смъртта на своята майка Стефчо се нуждае от помощ

Тази година инициативата ще е в помощ на хората, които пострадаха от наводненията по Южното ни Черноморие.

Даренията могат да бъдат направени по банков път на името на:

ОБЩИНА ЦАРЕВО

  • Банка "УниКредит Булбанк" АД - Филиал Царево; Банков код - BIC: UNCRBGSFБанкова сметка в лева - IBAN: BG98UNCR 7000 3925 4489 17
  • Код на плащане - 44 51 00 /помощи и дарения от страната/; Основание  - дарение за възстановяване на щети.